Наша кава
Garuda ВИШУКАНА
Кава торгової марки «Garuda» – барвистий приклад кавової бездоганності.
У Львові приготування кави прирівняне до рангу справжнього мистецтва, а смачну каву прийнято вважати невід’ємним атрибутом, без якого львів’яни вже просто не уявляють свого повсякденного життя. Адже, загальновідомо, що справжня львівська кава володіє своєю складною, унікальної, стародавньою рецептурою, саме тому, “львівська“ кава відрізняється від всіх інших. З давніх часів у Львові варили каву. Ще тоді, коли не всі вулиці цього міста мали свої назви, кава тут вже варилася. Тож не дивно, що саме в цьому місті торговою маркою Garuda був запропонований новий вид кави «Garuda Вишукана».
Цей тонізуючий, запашний напій здатний дарувати яскраве відчуття повноти життя і вміння по-справжньому насолоджуватися моментом. Коли для виробника важливо займатися не стільки бізнесом, скільки справою свого життя, з’являється чудовий новий продукт, що дарує абсолютно нові відчуття. Кава мелена «Garuda Вишукана» – це, во істину, фантастична суміш добірних кавових зерен високоякісних сортів з найпопулярніших світових регіонів вирощування кави: Індії, Бразилії, Колумбії, Уганди та Ефіопії.
Саме завдяки такому відбору кавових зерен, торговий бренд здатний виробляти гідну, якісну і неймовірно смачну каву на рівні преміум класу. Ретельно розроблене та перевірене часом співвідношення скрупульозно відібраних зерен в унікальних купажах дозволяє з’єднувати в неймовірний, і ні на кого не схожий, напій найкращі сорти арабіки, представленої виключно сортами преміум класу, з зернами високоякісної добірної робусти. такий неймовірний смаковий букет може служити еталоном для смакових відчуттів при дегустації кави. Також, не менш важливим моментом при виробництві кави, є грамотна технологія помелу, обсмажування, упаковки та інших виробничих етапів. Обсмаження – це друге народження кавових зерен. При обсмажуванні кава отримує потужний заряд Тепла, рівномірно прожарюючи від оболонки до самого ядра і розкриваючи всі властиві кавовим зернам межі смаку.
Безкомпромісна якість кави «Garuda Вишукана» досягається постійним вдосконаленням виробничих процесів. Оскільки неповторність смаку кави – своєрідна складна мозаїка з безліччю складових. За кожною чашкою кави Garuda стоїть безліч зусиль, пошуків, а також людей, працюючих над кожною окремою стадією виробництва для того, щоб ви продовжували насолоджуватися своїм улюбленим, а головне бездоганним напоєм. Якість і смак кавових напоїв від Garuda неодноразово підтверджені професійними дегустаторами, а також вимогливими шанувальниками по-справжньому якісної кави.
Garuda МІЦНА
Філіжанка львівської кави – це не тільки чашка чорного ароматного напою, а й дух самого Львова, його атмосфера, історія і вікові традиції, які оживають з кожним
ковтком.
Виготовити по-справжньому якісну каву не так і просто.
Експерти торгового бренду Garuda надають величезного значення якісній розробці нових оригінальних кавових смаків, а також контролю рівня якості кінцевого продукту за допомогою використання інноваційних технологій для
обробки і подальшогообсмажування кавових зерен.
Для справжніх гурманів і цінителів в лінійці пропонованих брендом Garuda кавових напоїв представлені кавові купажі з оригінальними і воістину екзотичними сортами кави з Індії, Бразилії, Колумбії, Ефіопії і Уганди. Виробництво від Garuda підпорядковане, перш за все, задоволеннювисоких смакових уподобань найвимогливіших кавових гурманів.
Щоб переконатися в справжньому вишуканому, гармонійному і оригінальному смаку,досить спробувати каву «Garuda Міцна», який з кожним ковтком здатний відкривати дивовижну безліч ледь вловимих півтонів, вибухаючи після «ведучої» яскравої нотки, яка запам’ятовується, і вкінці виливаючись тривалим, глибоким післясмаком.
Професіонали торгової марки Garuda цілком обгрунтовано вважають, що для досягнення саме такої виразної інтенсивності при дегустуванні кави, недостатньо просто взяти дуже дорогі сорти кавових зерен і грамотно, зі знанням справи, їх обсмажити.
Спочатку необхідне професійне складання бездоганного кавового купажу з ідеальним співвідношенням сортів кави, а також з обгрунтованим урахуванням властивих їм смакових характеристик і хімічних властивостей. Професійні купажери бувально всіх відомих кавових марок завжди неймовірно ревно оберігають рецепти кращих сумішей, які користуються незаперечним і стабільним успіхом у споживачів.
Для приготування справжнього міцної кави експерти ТМ Garuda використовують мелену каву середнього помелу, повністю виключаючи можливу присутність штучних ароматизаторів, сторонніх домішок, оскільки смак справжнього кави не потребує додаткового «посилення».
Вітчизняний торговельний бренд Garuda дотримується всіх чітких і жорстких вимог щодо технічної відповідності обладнання та виробничих технологій європейським нормам виготовлення бездоганних за якістю кавових напоїв, до того ж не перестає підвищувати рівень професіоналізму персоналу. Фірма Garuda активно співпрацює з найвідомішими постачальниками якісних натуральних кавових зерен, а також цілеспрямовано працює над удосконаленням свого асортименту і поповненням його новинками для задоволення смакових бажань вимогливих цінителів кави.
Бренд «Garuda» вже встиг привернути шанувальників, які віддають свою перевагу саме цій марці кави, щоб гарантовано насолодитися смачною кавою і почати ранок кожного дня з чарівного аромату і приємного заряду бадьорості
Garuda КЛАСИЧНА
Істинна кава – це не напій, це – ціла культура, яка історично зароджувалася і продовжує жити в цій львівській атмосфері.Істинна кава – це не напій, це – ціла культура, яка історично зароджувалася і продовжує жити в цій львівській атмосфері.
Смачну каву від Garuda – це одночасно гаряча і гірка вишуканість, в якій складно собі відмовити. І кожен, хто розуміється у шляхетній та шанованійкавовій справі – має славу справжнього майстра. Саме торгова марка Garuda, спрямована на прославлення і розвиток багатогранної культури кави, пропонує Вам приєднатися і стати невід’ємною частиною спільноти, яка по-справжньому розуміється накаві. Кава Garuda Класична – це кава спеціально створена для любителів міцної, насиченої кави, з відчутним присмаком гіркуватості.
Кава має м’який інтенсивний смак і достатню міцність.Для приготування кави «Garuda Класична» використовують добірні кавові зерна, привезені з Колумбії, Індії, Бразилії, Ефіопії і Уганди. Багатство смаку кави Garuda досягається бездоганністю обсмажування і класичним поєднанням різних сортів кавових зерен:
- арабіка насичує кавовий напій ефірними маслами, яскравим смаком,
- робуста надає міцності, помірну кислинку і насичену консистенцію, та злегка гіркуватий і терпкий присмак.
Таку каву гурмани цінують і шанують за особливу міцність. Крім того, саме робуста доповнює готовий напій приголомшливою пінкою і легким мигдальним смаковим відтінком. Правильний вибір кращих сортів кавових зерен, що пройшли ретельний відбір, і турботливе, щадне обсмаження з чітким комп’ютерним контролем за точністюобсмажування, дозволяють в результаті насолодитися ніжним і благородним характером кави
Торгова марка Garuda пропонує не просто каву, а особливий, що вражає смакові рецептори,еліксир бадьорості. Адже настрій, з яким готується кавовий напій «Garuda Класична», утворює своєрідний п’ятий невід’ємний елемент приготування справжньої кави, вигідно відрізняє кавуGaruda від продукції інших торгових марок.
Професійна майстерність обсмажування кави,точна відповідність стародавнім львівськимунікальним рецептурам,удосконаленим століттями, і поєднання різних сортів водин купаж, де кожен сорт доповнює смак інших, утворюючи унікальний букет длявідмінної чашечки звареного Вами з ранку кави, це головні принципи щирого бажання торгового бренду Garuda показати вимогливим шанувальникам, що таке свіжа,справжня, жива львівська кава.
Мелена кава «Garuda Класична» поставляється в фольгованій вакуумній упаковці, в якій протягом тривалого часу зберігаються всі безцінні тонкощі смаку і аромату цієї високоякісної кави.
Garuda «Класична» можна готувати як в еспресо-кавоварках, в турці, так і просто залити каву гарячою водою у «філіжанці», як прийнятоговорити у Львові. Кава Garuda підходить для приготування як еспресо класичного або американо, так і для готування всіляких кавових напоїв з додаванням вершків або молока. Кава «Garuda Класична» має українське, істинно львівське походження. А, як відомо, саме зі Львова п’янкий аромат кави розлетівся невидимою ароматною вуаллю по Європі ще в 19-ому сторіччі.
Garuda АРАБІКА
Яким має бути початок нового вдалого дня? Звичайно ж, наповненим ароматом запашної кави. Подаруйте собі власний ритуал: смакувати кожним ковтком не поспішаючи. Це ваш час на мрії. Адже успіх без мрій ― неможливий.
Кава “Арабіка” від молодого львівського бренду Garuda ― це досконалість в кожному зерні. На плантаціях Бразилії, Колумбії та Ефіопії, під гарячими променями сонця, дозріває арабіка. Всі гурмани знають, що саме з таких зерен отримують справжню каву. Продукт високої якості, що не містить нічого зайвого.
Справжній насичений смак кави “Garuda Арабіка” самодостатній, він не потребує жодних домішок. Майстерно підібрані кавові зерна з різних плантацій, поєднані в одному напої, дають можливість створювати натхнення в кожному ковтку. Натхнення для ваших нових звершень.
Львів ― це кавова столиця України. Майстерність обжарки зерен арабіки та доведення їх до ідеального смаку передається через багато поколінь. Львівські вулиці завжди наповнені кавовим ароматом. Філіжанка кави стала своєрідним символом міста. Молодий бренд Garuda старанно вивчає рецепти львівських майстрів кавової справи та вміло поєднує їх з новітніми технологіями приготування неперевершеного напою.
Для приготування кави “Garuda Арабіка” зерна обжарюються до середньої степені, що дає можливість розкрити букет багатого смаку та насиченого аромату. Якщо ви любите справжнє без зайвого, кава “Garuda Арабіка” саме для вас.
Способів приготування смачної кави існує дуже багато. Кожен із нас обирає свій, залежно від настрою, часу, можливостей. Ступінь помолу кави “Garuda Арабіка” дозволяє готувати її саме так, як того хочете ви. Можна покласти дві чайні ложки у ваше улюблене горня та залити окропом. А коли настоїться, смакувати, спостерігаючи за початком нового дня.
А ще каву “Garuda Арабіка” можна готувати в джезві на маленькому вогні. Щойно утворюється піна і кава починає закипати ― відкладайте в сторону. Поки напій настоюється, візьміть два найкращі горнятка, додайте цукор, підігрійте молоко та приготуйте два шматочки шоколаду. Це рецепт ідеальної кави на двох.
Для тих, хто завжди поспішає та готує каву в кавоварці, “Garuda Арабіка” також підходить. Поки ви будете збиратися на роботу, ваш дім наповниться неперевершеним ароматом кави. Ідеальний результат гарантовано. Ви завжди встигнете насолодитися кількома ковтками ранкової львівської кави.
Рецептів приготування смачної кави “Garuda Арабіка” існує ще дуже багато. Насправді, цей напій можна смакувати наодинці з мріями, розділити з коханою людиною або запросити друзів. Справжня кава доречна завжди.
Мелена кава “Garuda Арабіка” продається у вакуумній пачці, котра прекрасно зберігає всі властивості продукту. Простий елегантний дизайн упаковки говорить сам за себе. Справжнє не потребує зайвого. Купуючи каву “Garuda Арабіка” ви отримуєте лише каву, але найкращу та найсмачнішу. Для ідеального початку нового дня, сповненого звершень та перемог.